PASITARIMO METU APTARTOS PROJEKTO „ELEKTRONINĖ DEMOKRATIJA − SĄLYGA EFEKTYVIAM PAGĖGIŲ IR SOVETSKO VIETOS VALDŽIOS INSTITUCIJŲ IR PILIEČIŲ DIALOGUI“ VEIKLOS

Š.m. gegužės 27 d. Pagėgių savivaldybės posėdžių salėje vyko projekto „Elektroninė demokratija − sąlyga efektyviam Pagėgių ir Sovetsko vietos valdžios institucijų ir piliečių dialogui“, Nr. LT-RU-2-058, administravimo grupės pasitarimas, kurio metu projekto vadovė Ilona Drukteinienė kartu su projekto koordinatore Viktorija Ūseliene pristatė projektą bei numatytas projekto veiklas, aptarė grupės narių pareigybes ir atsakomybes, kalbėjo apie projekto naudą ir galimybes.

Bendra projekto vertė siekia 503 283.34 Eur. Pagėgių savivaldybės administracijai tenkanti projekto lėšų dalis – 308 426.20 Eur., Sovetsko apskrities savivaldybei tenkanti projektų lėšų dalis – 194 858.00 Eur.

Ši publikacija buvo parengta padedant Europos Sąjungai. Už šios informacijos turinį atsako tik Pagėgių savivaldybės administracija ir jis negali būti laikomas atspindinčiu Europos Sąjungos požiūrį. 

Programos interneto svetainėhttp://eni-cbc.eu/lr/en/projects/650

Dalintis
Skip to content