APTARTI PAGĖGIŲ AUTOBUSŲ STOTIES RENOVACIJOS DARBAI

Praėjusią savaitę pradėti Pagėgių autobusų stoties rekonstrukcijos darbai, o šiandieną į eilinį darbų aptarimą specialistus sukvietė Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius.

Pagėgių autobusų stoties rekonstrukcijos projektą laimėjusios uždarosios akcinės bendrovės „Tima“ direktorius Raimondas Juraška informavo, kad nugriautas senasis stoties paviljonas, rengiamas darbo projektas, dėliojama darbų eiga.

Susitikimo metu aptarta kiti darbiniai klausimai. Meras teiravosi apie tai, kokie artimiausi darbai bus atliekami, su kokiais iššūkiais susiduria rangovas ir pan. Bendrovės „Tima“ direktorius R. Juraška informavo, kad darbai pradėti laiku, netgi truputį anksčiau nei buvo suplanuota. Jei nebus trikdžių su statybinių medžiagų užsakymų įvykdymu ir logistika, jau dviejų savaičių bėgyje turi prasidėti statybos darbai. Aptarta ir data, kada būtų galima statybvietėje įkasti simbolinę kapsulę su laišku ateities kartoms.

„Tai išties istorinis įvykis Pagėgiams. Naujoji stotis ne tik papuoš mūsų miestą, bet ir bus apie 150 kvadratų dydžio pastatas, kuriame bus įrengta keleivių laukimo salė, numatyta vieta kavinei, poilsio kambarys autobusų vairuotojams, tualetai ir kitos patalpos“, – kalbėjo meras V. Bendaravičius.

Pagėgių autobusų stotis rekonstrukcija yra vienas iš didžiulio projekto „Tauragė+“ etapų, kurį įgyvendina keturios Tauragės apskrities savivaldybėms (Tauragės, Jurbarko, Pagėgių ir Šilalės).Funkcinės zonos „Tauragė+“ plėtros strategija parengta siekiant nustatyti kelioms savivaldybėms svarbius probleminius klausimus, kuriuos sprendimui reikia bendrų veiksmų, visų pirma skirtų užtikrinti gyventojų poreikius atitinkančių kokybiškesnių paslaugų prieinamumą ir geresnį darbo vietų pasiekiamumą.

Pagėgių savivaldybės informacija

 
Dalintis
Skip to content