Žaliasis regionas – Tauragė, Jurbarkas, Šilalė, Pagėgiai – tarptautinės turizmo parodos ADVENTUR 2022 dalyviai!

2022 metų sausio 28-30 dienomis Vilniuje, Litexpo parodų centre vyks tarptautinė turizmo paroda „Adventur 2022”. Dėl COVID-19 sukeltos pandemijos pernai paroda neįvyko, todėl šių metų parodos šūkis „Keliaukime vėl!“. 

Tauragės apskrities savivaldybės parodoje dalyvaus kartu po viešosios įstaigos „Žaliasis regionas“ vėliava. Tauragės, Šilalės, Jurbarko ir Pagėgių savivaldybių atstovus bus galima sutikti bendrame VšĮ „Žaliasis regionas“ stende, kuriame bus pristatomas ne tik kiekvienos savivaldybės unikalumas, bet ir bendroji Žaliojo regiono idėja bei regiono turizmo naujienos! Tauragės regiono stendas bus išskirtinis – viduryje aikštelės stovės keturių metrų „Gyvybės medis“, aplink jį bus paklotą žalia žolė, o keturiuose kampuose kiekviena savivaldybė turės savo informacinį stovą.

Pasak VšĮ “Žaliasis regionas” specialistės Ligitos Kazlauskienės, modernus ir inovatyvus Tauragės regiono stendas simbolizuoja krašto tvarumą ir žalumą.

„Lankytojus kviesime užeiti ne tik pabendrauti, bet ir nusifotografuoti prie įspūdingo medžio“, – sakė L.Kazlauskienė.

Parodos organizatoriai kviečia dalyvius ir lankytojus susitikti gyvai, kartu atgaivinti kelionių verslą, sužinoti keliautojų pasikeitusius poreikius bei kurti saugesnį, tvaresnį turizmą. „Keliaukime kitaip, keliaukime įdomiai, keliaukime saugiai, keliaukime vėl!“, – sakoma pranešime spaudai.

Parodoje daug dėmesio bus skiriama per pandemijos metus suklestėjusiam vietos turizmui. Lietuvos miestų ekspozicijoms, pažintinėms ir edukacinėms kelionėms, apgyvendinimo, SPA paslaugų ir pramogų tiekėjams, o taip pat lietuviškų produktų, suvenyrų kūrėjams bei meno dirbtuvėms.

Lankytojai bus kviečiami naujai pažvelgti į keliavimo Lietuvoje bei užsienio šalyse galimybes, susipažinti su kulinarinio turizmo atstovais. Planuojamos erdvės, kuriose bus galima įsigyti turizmui, keliavimui ir aktyviam laisvalaikiui reikalingos įrangos.

Turizmo parodoje bus dalijamasi keliavimo ir kelionių patirtimis, vyks diskusijos ir pokalbiai su žinomais keliautojais, kuriems kelionės yra tapusios gyvenimo būdu. Taip pat bus galimybė stebėti parodos tradicija tapusio Geografijos žinių konkurso tiesioginę transliaciją – šiais metais konkurso dalyviai varžysis virtualioje erdvėje.

Susitikime GYVAI, sužinokime pasikeitusius keliautojų poreikius ir sukurkime saugesnį ir tvaresnį turizmą!

Daugiau informacijos apie parodą rasite čia.

Dalintis
Skip to content