Padėkota paramos akcijos iniciatorėms

Vakar Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius kartu su pavaduotoja Ligita Kazlauskiene susitiko su paramos akcijos „Ateik ir paremk“ iniciatorėmis Pagėgių Šv. Kryžiaus parapijos Caritas moterimis.

Susitikime aptartos gražios ir labai reikalingos paramos ukrainiečiams akcijos rezultatai, pasidžiaugta aktyviu pagėgiškių dalyvavimu ir dosniu aukojimu. Kovo 29 d. vykusios akcijos metu (Birutės gatvėje) visi atėję į renginį buvo vaišinami ukrainietiškais barščiais. Gyventojai ir svečiai buvo labai dosnūs – paaukota 2200 eurų. Kaip sakė akcijos iniciatorės, visos lėšos bus panaudotos Pagėgiuose gyvenantiems ukrainiečiams padėti. Šiuo metu Pagėgiuose globojama 17 ukrainiečių.

Pasak Vidos Šveikauskienės labai daug žmonių bei organizacijų prisidėjo organizuojant akciją: VSAT Pagėgių rinktinė ir jos vadas Rimantas Timinskis, asociacija „Pagėgių bendruomenė“, Stoniškių bendruomenė, Šaulių sąjunga ir t.t.„Vilkyškių pieninė“ kiekvienam ukrainiečių šeimos nariui padovanojo savo gaminamos produkcijos rinkinius.

Įteikdamas simbolines dovanėles meras V.Bendaravičius padėkojo Vidai Šveikauskienei, Vidai Pavlovienei, Elenai Pūtienei, Vidai Martišauskienei ir visiems prisidėjusiems prie gražios akcijos.

45wwwq
Dalintis
Skip to content