Šv. Florijono dienos proga pasveikinti ugniagesiai

„Ačiū už jūsų sunkų, pavojingą, bet labai reikalingą darbą. Rizikuodami savo gyvybe ir sveikata jūs gesinate gaisrus, skubate į eismo įvykius ir likviduojate avarijų padarinius. Linkiu stiprios sveikatos ir kuo mažiau iškvietimų“, – vakar sveikindamas Pagėgių savivaldybės Stoniškių ir Vilkyškių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesius su šv. Florijono diena, sakė savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius.

Kartu su Pagėgių savivaldybės priešgaisrinės tarnybos direktoriumi Ričardu Budvyčiu ir mero pavaduotoja Ligita Kazlauskiene apžiūrėjo ugniagesių patalpas, turimą įrangą.

Stoniškių ugniagesiams meras pažadėjo dėti visas pastangas, kad būtų įsigytas techniškai tvarkingas ir patikimas gaisrinis automobilis, kad ateityje netektų nerimauti jog su pasenusia technika ugniagesiai nepasiekti gaisro vietos.
„Lėšų tokiam atvejui tikrai atrasime, svarbu, kad taryba palaimintų šią idėją“, – sakė meras.

Vilkyškių ugniagesiai sveikintojus pasitiko su ant laužo išvirta žuvies sriuba. Vakarieniaudami šalia gaisrinės pastato, ugniagesiai džiaugėsi ne tik nauja technika, bet ir suremontuotomis patalpomis bei įsigytais naujais baldais.

Praėjusią vasarą ugniagesius pasiekė naujas automobilis IVECO Eurocargo su joje sukomplektuota visa reikalinga įranga ir įrankiais gaisrams gesinti, ar suteikti būtiną pagalbą eismo įvykyje atsidūrusiems asmenims.

Dalintis
Skip to content