Informacija dėl avarinės situacijos Pagėgių savivaldybės lopšelio-darželio patalpose

Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius š.m. gegužės 31 dieną gavo Pagėgių savivaldybės  lopšelio-darželio direktorės Nijolės Ulberkytės pranešimą dėl avarinės situacijos lopšelio-darželio patalpose.

Kaip rašoma lopšelio-darželio direktorės pranešime, lopšelio-darželio 4 grupės patalpose  nuo lubų atsiskyrė ir iškrito tinkas su pakabinamomis lubomis, tuo metu ugdytiniai ir darbuotojos buvo kitoje patalpoje, todėl nelaimės išvengta.  Po įvykio patalpos nesaugios, reikalingas remontas.

Gavęs panešimą, Savivaldybės meras sudarė komisiją, kuri įvertins avarinę situaciją ir pateiks išvadas bei rekomendacijas.

„Komisijai įvertinus situaciją, bus atliekami remonto darbai. Atsitikus tokiai nelaimei, galima tik pasidžiaugti, kad patalpoje nebuvo vaikų ir auklėtojų, kad pavyko išvengti sužeidimų ar kitų sveikatos sutrikdymų. O socialiniuose tinkluose sklindančias kalbas ir ieškojimus „kas kaltas“ dėl nukritusių lubų, vertinu neigiamai, racionalumo juose neįžvelgiu, priešingai, stebiuosi, kad taip rašo savivaldybės tarybos nariai.“ – teigia meras.

Dalintis
Skip to content