Apdovanoti Atliekų kultūros egzamine dalyvavę mokiniai

Birželio 20 dieną Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius kartu su Architektūros ir kraštotvarkos skyriaus vyr. specialiste Edita Gedgaude lankėsi Natkiškių Zosės Petraitienės pagrindinėje mokykloje ir apdovanojo Atliekų kultūros egzamine dalyvavusius mokyklos mokinius.

Balandžio 29 dieną visi Lietuvos gyventojai turėjo galimybę dalyvauti Atliekų kultūros egzamine. Šio egzamino iniciatoriai – Vilniaus apskrities atliekų tvarkymo centras („VAATC“). Atliekų kultūros egzaminas rengiamas siekiant suteikti galimybę prasmingai praleisti laiką ir kartu pasitikrinti savo žinias apie rūšiavimą, ekologiją ir atliekų tvarkymą. Egzaminas vyko jau antrą kartą, šiemet jame dalyvavo apie 14 tūkst. žmonių iš visų Lietuvos savivaldybių.

Egzamine dalyvavo 13 Pagėgių savivaldybės gyventojų, visi jie Natkiškių Zosės Petraitienės pagrindinės mokyklos 5-10 klasių mokiniai.

Mero padėkos raštu ir dovana už I vietos laimėjimą Atliekų kultūros egzamine apdovanota Emilija Mikulskytė, už II vietos laimėjimą Atliekų kultūros egzamine  apdovanota Goda Kumetaitytė, už III vietos laimėjimą Atliekų kultūros egzamine apdovanotas Paulius Petrauskas, už III vietos laimėjimą Atliekų kultūros egzamine apdovanotos mokinės Karina Liorančaitė ir Emilija Bardauskytė.

Už mokinių skatinimą dalyvauti Atliekų kultūros egzamine Mero padėka ir dovana perduota mokyklos mokytojui Žydrūnui Mickeliūnui.

Už dalyvavimą Atliekų kultūros egzamine dovanos įteiktos šiems mokyklos mokiniams: Andriui Šniaukštai, Deividui Rojui, Jesintai Kebeliūtei, Kamilei Bernotaitei, Nojui Aušrai, Vanesai Liorančaitei, Gabrielei Vitkutei, Aisvai Chaidarovaitei.

Dalintis
Skip to content