Pristatyti apibendrinti pasiūlymai dėl naujų regioninių viešojo transporto maršrutų

2022 m. birželio 23 d. Tauragės rajono savivaldybės administracijos mažojoje salėje įvyko susitikimas dėl naujų regioninių viešojo transporto maršrutų Tauragės regione. Susitikime dalyvavo Tauragės, Jurbarko, Šilalės rajonų ir Pagėgių savivaldybių merai, savivaldybių administracijų, Jurbarko ir Šilalės autobusų parkų atstovai, Centrinės projektų valdymo agentūros ekspertas dr. Gediminas Česonis bei VšĮ „Žaliasis regionas“ darbuotojai.

Susitikimo metu VšĮ „Žaliasis regionas“ atstovai pristatė apibendrintus pasiūlymus dėl naujų regioninių maršrutų Tauragės apskrityje. Siūlymai parengti atsižvelgiant į vykdytų gyventojų bei verslo ir kitų organizacijų apklausų rezultatus, individualių susitikimų su regionų savivaldybių ir autobusų parkų atstovais metu išsakytas pastabas. Kartu su siūlymais buvo pateikti preliminarūs autobusų išvykimo ir atvykimo laikai, maršrutų ilgiai, preliminarios išlaidos maršrutų aptarnavimui pagal savivaldybes. Susirinkime pristatyti regioniniai maršrutai: iš Jurbarko į Tauragę (per Smalininkus) ir atgal, iš Eržvilko į Tauragę (per Gaurę) ir atgal, iš Tauragės į Pagėgius (per Žukus, Vilkyškius) ir atgal, iš Pagėgių į Tauragę ir atgal, iš Šilalės į Tauragę ir atgal, iš Tauragės į Kryžkalnį ir atgal.

Susitikimo dalyviai pritarė pateiktiems pasiūlymams. Toliau informacija apie regioninius maršrutus bus pristatoma regiono savivaldybių tarybų nariams, savivaldybių gyventojams. Numatoma, kad regioniniai maršrutai startuos jau 2022 m. rugsėjo 1 d.

VšĮ „Žaliasis regionas“ informacija

Dalintis
Skip to content