Stoniškių ugniagesių komandai nupirktas gaisrinis automobilis

Pagėgių savivaldybės priešgaisrinės tarnybos Stoniškių ugniagesių komandai nupirktas šiuolaikiškas, techniškai tvarkingas ir atitinkantis reikalavimus gaisrinis automobilis „Mercedes“. 

Š.m. liepos 28 dieną Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius, mero pavaduotoja Ligita Kazlauskienė, administracijos direktorė Dalija Irena Einikienė, Pagėgių savivaldybės Priešgaisrinės  tarnybos viršininkas Ričardas Būdvytis lankėsi Stoniškių priešgaisrinėje tarnyboje ir kartu su ugniagesių komanda apžiūrėjo nupirktą gaisrinį automobilį, pasidžiaugė savivaldybės ugniagesių komandomis, padėkojo ugniagesiams už jų profesionalumą, atsakingumą.

Pagėgių Šv. Kryžiaus parapijos kunigas Kazys Žutautas palaimino nupirktą automobilį, linkėjo saugumo kelyje ir Dievo palaimos gelbėjant žmonių gyvybes ir turtą.

Pagėgių savivaldybės meras V. Bendaravičius pasidžiaugė, kad Stoniškių ugniagesių komanda turės gerą automobilį ir galės operatyviau reaguoti į įvykius.

„Labai svarbu užtikrinti, kad ugniagesiai, gelbėjantys žmonių gyvybes bei jų turtą, turėtų reikiamą įrangą. Džiugu, kad pavyko rasti finansinių galimybių nupirkti naudotą, tačiau šiuolaikišką ir atitinkantį reikalavimus automobilį Stoniškių ugniagesių komandai.“ – teigia Savivaldybės meras V. Bendaravičius.

Dalintis
Skip to content