Kaip nuvykti iš taško A į tašką B jums patars viešojo transporto maršrutų planavimo programa „Skenuok ir važiuok“

Viešoji įstaiga „Žaliasis regionas“ siūlo Tauragės regiono gyventojams itin patogų viešojo transporto maršrutų planavimo įrankį „Skenuok ir važiuok“. Šis įrankis suteikia galimybę susiplanuoti kelionę viešuoju transportu nuo Jums aktualios stotelės iki Jūsų kelionės tikslo. Maršrutų planavimo sistema jau sukurta ir ją galite rasti www.stops.lt/taurage+ arba nuskenavę QR kodą „Skenuok ir važiuok“.

Siekiame, kad gyventojams informacija apie viešojo transporto maršrutus, jų pokyčius būtų lengvai prieinama, tad šie kodai, aktualizuoti konkrečiai autobusų sustojimo stotelei, bus matomi daugelyje autobusų sustojimų. Nuskenavus kodą, jūsų išmaniajame įrenginyje matysite visus išvykimo laikus būtent iš šio taško arba galėsite susirasti informaciją apie autobusų grafikus. Jei nurodysite savo kelionės tikslą, programėlė Jums parodys visus galimus būdus jį pasiekti, pasiūlys persėdimo vietas, pasakys net kiek ir kur teks paėjėti.

Suprantame, kad vyresnio amžiaus žmonėms ne visada pavyksta pasinaudoti išmaniosiomis technologijomis, todėl bendrus QR pavyzdžius teikiame rajoninėje spaudoje. Jeigu savo šeimoje ar artimoje aplinkoje pažįstate vyresnių žmonių, patarkite, pamokinkite, kaip naudotis šia programėle.

Jūsų artimieji Jums už tai padėkos.

VšĮ „Žaliasis regionas“ direktorė Gaiva Mačiulaitienė

Dalintis
Skip to content