Vilniaus knygų mugė 2023

Vasario 23 – 26 dienomis Pagėgių savivaldybės kultūros centro rinkodaros, kultūros projektų ir personalo specialistė Gintarė Plungytė, kultūrinės veiklos vadybininkė Vaida Petrauskienė bei direktorė Svetlana Jašinskienė atstovavo Pagėgių kraštą Vilniaus knygų mugėje 2023.

Keturias dienas trukusioje mugėje pagrindiniai akcentai buvo 700 metų gimtadienį švenčiantis Vilnius bei tebesitęsiantį karą išgyvenanti Ukraina.

Knygų mugės programoje – apdovanojimai, susitikimai su knygų autoriais, diskusijos ir pokalbiai, edukacinės programos, filmų peržiūros, knygų pristatymai ir koncertai, kūrybinės dirbtuvės, medijų forumai ir kiti renginiai.

Knygų mugės metu lankytojams paruošėme loteriją, kurioje vyravo klausimai apie Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos šimtmetį. Teisingai atsakiusius į loterijos klausimus apdovanojome mūsų krašto duonele, savivaldybės tradicinių renginių lankstinuku bei simboliška kortele ,,Ne vien duona žmogus sotus…“. Apie vienintelį Lietuvoje kalėdinį žąsų turgų bei mūsų krašto Jonines knygų mugės dėka jau žino nesuskaičiuojama galybė žmonių. Panašu, kad svečių turėsime labai daug.

AČIŪ visiems, kurie priėjo prie Tauragės apskrities kultūros centrų stendo – pasilabinti, pabendrauti, sužinoti! Ačiū kolegoms iš Tauragės, Šilalės, Jurbarko kultūros centrų ir jų skyrių už bendrystę ir puikiai praleistą laiką vardan vieno tikslo.

AČIŪ Pagėgių savivaldybės administracijai už suteiktą finansinę galimybę dalyvauti viename didžiausių Lietuvos kultūrinių įvykių.

Įspūdžių, gerosios patirties bei užmegztų ryšių – labai daug.

Pagėgių savivaldybės kultūros centro informacija

Dalintis
Skip to content