Ruošiamasi respublikiniam futbolo turnyrui

Sausio 24 d. vicemerė Aušra Zongailienė sukvietė posėdžiui iniciatyvinės grupės narius aptarti birželio 8 dieną planuojamo respublikinio futbolo turnyro, skirto Lietuvos šaulių sąjungos (LŠS) 105-osioms metinėms paminėti. Šios idėjos autorystė priklauso Lietuvos šaulių sąjungos vadui ir posėdyje dalyvavęs Tauragės 7-osios šaulių rinktinės vadas Kęstutis Bauža patikino, kad Šaulių sąjunga neliks nuošalyje ir prisidės prie turnyro organizacinių darbų.

Kaip kalbėjo susirinkusieji – nors ir neturime modernaus stadiono, bet bus pasistengta sukurti pakankamas sąlygas, kad LŠS komandos iš Telšių, Klaipėdos, Tauragės šaulių rinktinių ir futbolo entuziastų iš Pagėgių komandų žaidėjai nepajaustų diskomforto, o rungtyniaudami ne tik išaiškintų stipriausią komandą, bet ir suteiktų daug smagių akimirkų futbolo sirgaliams ir sporto mėgėjams.

Vicemerė taip pat įteikė mero Vaido Bendaravičiaus padėką Pagėgių bendruomenės pirmininkui Edmundui Inciui už svarų indėlį kuriant Pagėgių miesto bendruomenės kultūrinę, dvasinę ir socialinę gerovę, reikšmingus ir savanoriškus darbus bendruomenės labui, asmeninę atsakomybę ir iniciatyvas, Pagėgių krašto vardo garsinimą.

Informuojame, kad apie futbolo turnyrą informacija bus nuolat atnaujinama, prašome domėtis ir būti aktyviais.

visi
Dalintis
Skip to content