Sugrįžtanti Lietuva

Norime atkreipti Jūsų dėmesį, kad Socialinės apsaugos ir darbo ministerija savivaldybių organizuojamiems vietos bendruomenių stiprinimo projektams 2024 metams skyrė 2 mln. 180 tūkst. eurų. Daugiau informacijos rasite čia –  https://socmin.lrv.lt/lt/naujienos/bendruomenems-stiprinti-daugiau-kaip-2-mln-euru-2.

Labai tikimasi, kad šia galimybe galės pasinaudoti ir į Pagėgių savivaldybę gyventi iš užsienio grįžtantys Lietuvos piliečiai.

Kviečiame Pagėgių savivaldybėje veikiančias bendruomenines organizacijos pasinaudoti šios programos teikiamomis galimybėmis įgyvendinant projektus, kurie padėtų mūsų piliečiams, grįžusiems iš užsienio, kuo lengviau įsilieti į gyvenimą Lietuvoje.

Maloniai primename, kad nuo šių metų pradžios Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerija, atliekanti Lietuvos diasporos politikos koordinavimo funkciją, specialioje interneto svetainėje www.griztu.lt, telefonu + 370 5 2525 001 ir elektroniniu paštu griztu@urm.lt teikia informaciją grįžtantiems, atvykstantiems ar svarstantiems apie grįžimą Lietuvos diasporos atstovams.

Tikėkime, kad mūsų visų bendros pastangos padės sėkmingai įgyvendinti „sugrįžtančios Lietuvos“ idėją!

Dalintis
Skip to content