Tauragės AVPK  pristatė tarnybinės veiklos rezultatus

2024 m. vasario 22 d. Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) pristatė tarnybinės veiklos rezultatus už 2023 metus.

Tauragės AVPK viršininkas Raimondas Vaitkevičius apžvelgė nusikalstamumo situaciją, prevencinę veiklą, saugų eismą, pristatė sėkmingų rezultatų pasiekusius ikiteisminius tyrimus.

Po veiklos rezultatų pristatymo savivaldybių atstovai buvo pakviesti į diskusiją, kurios metu kalbėta apie policijos darbą, gyventojų saugumą, aptarti aktualūs savivaldybėms klausimai.  

Pagėgių savivaldybės vicemerė, pavaduojanti savivaldybės merą Ligita Kazlauskienė pasidžiaugė glaudžiu abipusiu bendradarbiavimu su Tauragės AVPK ir Pagėgių policijos komisariatu, padėkojo už pagalbą užtikrinant viešąją tvarką savivaldybės kultūrinių renginių metu ir kartu vykdomas prevencines priemones  savivaldybėje.  „Policijos pareigūnai operatyviai reaguoja į įvykius, tačiau jiems labiau padėtų ir pasitarnautų visai visuomenei vaizdo kamerų įrengimas savivaldybės teritorijoje. Apie tai buvo ne kartą kalbėta, kreiptasi dėl finansavimo, tai vienas iš prioritetų kalbant apie saugesnę visuomenę.“ – akcentavo vicemerė L. Kazlauskienė.

policija
Dalintis
Skip to content