Krepšinio pirmenybių antro turo apžvalga

Pagėgių savivaldybės 2024 m. krepšinio pirmenybėse antras turas praėjo sklandžiai, be netikėtumų. Nors kovos buvo pakankamai įdomios ir intriguojančios. Pirmas varžybas žaidė „Pagėgių rinktinė“ su Pagėgių MSM. Pasieniečiai pradėjo užtikrintai ir pirmą kėlinį baigė turėdami 24-8 rezultatą. Tuo tarpu moksleiviai stokojo ryžto, užtikrintumo, jautėsi jaudulys, bet šiandien jų gretose buvo jų treneris Vilius Klumbys, kuris savo pavyzdžiu neleido nuleisti rankų anksčiau laiko. Antras kėlinio rezultatas 16-15, čia moksleivių gretose „pasijungė“ M. Lacis , o trečiame kėlinyje puikiai sužaidė V. Klumbys, padidino intrigą. Moksleiviai 3-ią kėlinį laimi 26-11. Ketvirtame kėlinyje puikią atkarpą sužaidė moksleivis K. Majoravičius ir dar padidino varžybų įtampą. Tačiau pasieniečiai ir jų lyderis A.Musvydas daro išvadas, imasi iniciatyvos ir rezultatu 77-70 užbaigia varžybas. Rezultatyviausi Pagėgių rinktinės žaidėjai: A. Musvydas – 22 tšk., K. Jurgaitis – 12 tšk., R. Nešmontas – 11 tšk., Ž. Statkus -11 tšk.

Pagėgių MSM rezultatyviausi žaidėjai: V. Klumbys – 35 tšk., M. Lacis – 16 tšk., K. Majoravičius – 10 tšk.

Antros varžybos tarp ,,Pagėgių bendruomenė“ ir „Lumpėnai“ prasidėjo vangiai, su galybę netikslių perdavimų, metimų ir sužaidus 3 min. rezultatas buvo „sausas“. Tačiau Lumpėnai turi tris savo lyderius Š. Mikelis, R. Bačiulis, D.Viršilas, kurie imasi lyderystės ir po antro kėlinio baigia 40 – 24 Lumpėnų komandos naudai. Trečiame kėlinyje Pagėgių bendruomenės komandoje sužiba nenuilstamas veteranas V. Austynas, kuris kartu su G. Grabausku mažiną skirtumą. Ketvirtą kėlinį komandos sužaidžia apylygiai ir rezultatu 78-66 laimi Lumpėnų komanda. Rezultatyviausi „Lumpėnai“ komandos žaidėjai: Š. Mikelis – 17 tšk., R. Bačiulis – 16 tšk., D. Viršilas – 13 tšk.

„Pagėgių bendruomenė“ rezultatyviausi komandos žaidėjai: G. Grabauskas -17 tšk., A. Austynas, A. Budrikas ir A. Sudeikis po 9 tšk.

Primename ir visus krepšinio mylėtojus kviečiame š.m. kovo 16 dieną nuo 18 val., kur vyks ne ką mažiau intriguojančios kovos su dar pralaimėjimų neturinčiomis komandoms ,,Pagėgių rinktinė“ ir „Lumpėnai“. Antrose varžybose susitiks dar laimėjimų neturinčios Pagėgių MSM ir ,,Pagėgių bendruomenė“ komandos. Laukiame visų Pagėgių A. Mackaus gimnazijos sporto salėje.

Pagėgių MSM suaugusiųjų sporto veiklos koordinatorius Dainius Maciukevičius

Dalintis
Skip to content