Pagėgių savivaldybės salės vyrų tinklinio pirmenybių trečio turo apžvalga

Trečias turas prasidėjo VSAT Pagėgių rinktinės ir Šilutės ,,Mažosios Lietuvos“ rungtynėmis. Gal pasieniečiai ir tikėjosi lengvos pergalės, bet ,,Mažosios Lietuvos“ komandos atstovai taip lengvai pergalės neatidavė. Kovingieji kaimynai iš Šilutės, kurių gretose žaidžia vyriausias pirmenybių žaidėjas (69 m.) Alvydas Balčėnas, turėjo pripažinti, pasieniečių fizinį pranašumą ir pralaimi setus 20-25, 17-25, rungtynes 0-2.

Antras varžybas žaidė Stoniškiai su ,,Mažosios Lietuvos“ atstovais iš Šilutės. Pirmą setą 25-17 laimi šilutiškiai, antrą setą – 25-20 Stoniškiai. Trečiame sete komandos parodė kovą, puikią atkarpą sužaidžia Mantas Krapštekys (Stoniškių komanda), gerai smūgiuodamas tiek iš pirmos ir antros linijų. Bet šilutiškių lyderiai Gvidas Girčius, Valdas Gečas, bei kovingasis Linas Gedvila, sustiprino gynybą, gerai prisiėmė kamuolius, statė užtvaras ir pelnytai 15-13 laimi setą, o rungtynes  – 2-1 Šilutiškių naudai.

Pasibaigus rato kovoms, turnyrinėje lentelėje, pirmą vietą užima VSAT Pagėgių rinktinė , antrą  – Šilutės ,,Mažoji Lietuva“, trečią – Stoniškiai , ketvirtą – Pagėgių MSM, penktą  – Pagėgių bendruomenė. Komandos vadovų pageidavimu pusfinaliai ir finalai vyks tą pačią dieną, š.m. balandžio 16 d.

Pusfinaliuose nuo 16.00 val. susitinka VSAT Pagėgių rinktinė-Pagėgių MSM, 17.00 val.  – Šilutės ,,Mažoji Lietuva“ – Stoniškiai.

Finalai: 18.00 val. žais pusfinaliuose pralaimėjusios komandos, dėl trečios vietos. 19.00 val. žais pusfinaliuose laimėjusios komandos, dėl pirmos vietos.

Laukiame visų tinklinio mylėtojų, žaidėjų, gerbėjų, sirgalių ir visų neabejingų aktyviam laisvalaikiui.

 

Pagėgių MSM suaugusiųjų sporto veiklos koordinatorius Dainius Maciukevičius

Dalintis
Skip to content