Savivaldybėje teikiama atvejo vadybos paslauga asmenims, turintiems psichikos ir (ar) intelekto negalią

logoAtvejo vadyba yra viena iš daugelio bendruomeninių paslaugų, kuri plėtojama naujame projekte ir yra skirta darbingo amžiaus asmenims su psichosocialine ir (ar) intelekto negalia. Projektas “Perėjimas nuo institucinės globos prie bendruomeninių paslaugų Vidurio ir vakarų Lietuvos regione” Nr. 07-018-p-0001 yra finansuojamas 2021-2027 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programos lėšomis.

Atvejo vadybos paslauga gali pasinaudoti darbingo amžiaus asmenys, kuriems nustatyta psichinė ir (ar) intelekto negalia, kurių problemų negali išspręsti viena institucija ar viena sistema, o taip pat kuriems reikalinga kompleksinė ilgalaikė tęstinė pagalba.

Paslauga teikiama darbingo amžiaus asmenims, kuriems nustatytas 0-55 proc. dalyvumo lygis (iki 2023 m. gruodžio 31d. – darbingumo lygis).

Paslaugų teikimo metu asmeniui teikiamos palydėjimo, informavimo, konsultavimo, tarpininkavimo, atstovavimo paslaugos.

Paslaugos teikiamos atsižvelgiant į individualius poreikius ir yra nemokamos.

Informaciją dėl atvejo vadybos paslaugos teikia Pagėgių savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus atvejo vadybininkė darbui su psichikos ir (ar) intelekto negalią turinčiais asmenimis Deimantė Banienė, tel. 0441 76724, el.p. deimante.baniene@pagegiai.lt 

Dalintis
Skip to content