ĮVYKO ATVIRŲ DURŲ DIENA

Rugsėjo 10 d. nuo 13 val. vyko atvirų durų diena, organizuojama projekto „Pasienio regiono partnerystės stiprinimas senėjimo ir socialinių paslaugų srityse“, Nr. LT-PL-3R-253, finansuojamo Interreg V-A Lietuvos ir Lenkijos bendradarbiavimo per sieną programos.

Renginį organizavo Pagėgių savivaldybės administracijos darbuotojos Kristina Tutlienė, Civilinės metrikacijos ir viešosios tvarkos skyriaus vyriausioji specialistė (savivaldybės gydytoja), Viktorija Ūselienė, Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vyriausioji specialistė, projekto koordinatorė, Ilona Drukteinienė, Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vyresnioji specialistė, projekto specialistė. Pprie organizavimo ir veiklų įgyvendinimo taip pat prisidėjo Roberta Aleškevičiūtė, Pagėgių palaikomojo gydymo, slaugos ir senelių globos namų kineziterapeutė, Šilutės visuomenės sveikatos biuro specialistai ir Pagėgių pirminės sveikatos priežiūros centro (PSPC) darbuotojai.

Renginio metu buvo organizuojami šiaurietiškas ėjimas, greitas ėjimas ir mankštos. Po užsiėmimų buvo galimybė pasimatuoti kraujo spaudimą ir pasikonsultuoti su bendrosios praktikos slaugytoja. Tuo pačiu metu renginio dalyviai galėjo pasinaudoti infraraudonųjų spindulių masažo aparato galimybėmis bei infraraudonųjų spindulių masažinės sėdynės funkcijomis. Atvirų durų dienos dalyviams buvo dalinami pirmosios pagalbos rinkiniai, įsigyti projekto lėšomis.

Dalintis
Skip to content