PATVIRTINTA PROJEKTO „ELEKTRONINĖ DEMOKRATIJA − SĄLYGA EFEKTYVIAM PAGĖGIŲ IR SOVETSKO VIETOS VALDŽIOS INSTITUCIJŲ IR PILIEČIŲ DIALOGUI“, NR. LT-RU-2-058, I-OSIOS PAŽANGOS ATASKAITA

Š.m. vasario  mėnesį Jungtinis techninis sekretoriatas patvirtino projekto „Elektroninė demokratija − sąlyga efektyviam Pagėgių ir Sovetsko vietos valdžios institucijų ir piliečių dialogui“, Nr. LT-RU-2-058, I-osios pažangos ataskaitą.

„Projektas pradėtas įgyvendinti nuo praėjusių metų balandžio 29 dienos. Ataskaita pagal nustatytus reikalavimus buvo pateikta už 2020/04/29 – 2021/01/14 laikotarpį. Džiaugiuosi, kad nepaisant užklupusios pandemijos, iš dalies pavyko įgyvendinti numatytas projekto veiklas ir Jungtinis techninis sekretoriatas patvirtino ataskaitą. Per šį pirmąjį periodą atlikti Tarybos posėdžių salės remonto ir kiti salės atnaujinimo darbai, nupirkti nauji baldai, šviestuvai, užuolaidos, televizoriai, nešiojamieji kompiuteriai. Taip pat įdiegta elektroninė balsavimo-diskusijų sistema, įrengtas tarybos posėdžių sekretoriaus kabinetas.“ – teigia projekto vadovė Ilona Drukteinienė.

Dėl šalyje įvesto karantino buvo atsisakyta susitikimų su projekto partneriais, tačiau tikimasi, kad artimiausiu laiku ribojimai sumažės ir antrajame periode numatytos veiklos, tarp kurių ir įvairūs susitikimai, įvyks.

Ši publikacija buvo parengta padedant Europos Sąjungai. Už šios informacijos turinį atsako tik Pagėgių savivaldybės administracija ir jis negali būti laikomas atspindinčiu Europos Sąjungos požiūrį. 

Programos interneto svetainė http://eni-cbc.eu/lr/en.

Dalintis
Skip to content