ĮVYKO PROJEKTO „ELEKTRONINĖ DEMOKRATIJA − SĄLYGA EFEKTYVIAM PAGĖGIŲ IR SOVETSKO VIETOS VALDŽIOS INSTITUCIJŲ IR PILIEČIŲ DIALOGUI“ PIRMASIS NUOTOLINIS SUSITIKIMAS SU PROJEKTO PARTNERIAIS

Š.m. kovo 17 dieną vyko projekto Nr. LT-RU-2-058 „Elektroninė demokratija − sąlyga efektyviam Pagėgių ir Sovetsko vietos valdžios institucijų ir piliečių dialogui“ susitikimas su projekto partneriais – Sovetsko miesto administracijos atstovais. Dėl šalyje įvesto karantino ir galiojančių ribojimų susitikimas vyko nuotoliniu būdu.

Susitikimo metu projekto vadovė Ilona Drukteinienė pristatė Pagėgių savivaldybės projekto administravimo grupę, aptarė įvykdytas projekto veiklas bei numatytus artimiausius darbus, preliminarias susitikimų datas, esminius klausimus, susijusius su projekto biudžetu. Kartu su projekto partneriais aptarti iššūkiai, su kuriais susiduriama dėl šalyje įvesto karantino, diskutuota dėl artimiausių bendrų veiklų įgyvendinimo, aptarti kiti klausimai.

Programos interneto svetainė http://eni-cbc.eu/lr/en

Ši publikacija buvo parengta padedant Europos Sąjungai. Už šios informacijos turinį atsako tik Pagėgių savivaldybės administracija ir jis negali būti laikomas atspindinčiu Europos Sąjungos požiūrį. 

Dalintis
Skip to content