Pagėgiuose varžėsi tinklinio veteranai

Vasario 1 d. Pagėgių Algimanto Mackaus gimnazijos sporto salėje vyko tinklinio (veteranų) turnyras, kuriame dalyvavo ne tik tinklinio entuziastai pagėgiškiai, tačiau ir buvę pagėgiškiai ar mylintys Pagėgių kraštą. Tinklinio aikštelėje kartu su kitais dalyviais varžėsi ir Pagėgių savivaldybės mero pavaduotojas Edgaras Kuturys.

Tinklinio turnyrą atidarė ir sveikinimo žodį tarė Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius, Pagėgių savivaldybės tarybos narys Remigijus Špečkauskas ir turnyro rėmėjas Linas Gedvila. Savivaldybės meras V.  Bendaravičius pasidžiaugė, kad Pagėgiuose yra aktyviai sportuojama, o tinklinis čia ypač propaguojamas, palinkėjo sportininkams veteranams sėkmės šiame turnyre ir taip pat gausiai rinktis kituose turnyruose.

Varžybose burtų keliu sudarytos 4 komandos. Buvo žaidžiama rato sistema iki trijų laimėtų setų: setą laimi komanda, kuri pirmoji surenka 15 taškų. Sužaidus visoms komandoms tarpusavyje ir suskaičiavus rezultatus, paaiškėjo komandos nugalėtojos. Nepatyrusi nei vieno pralaimėjimo turnyro nugalėtoja tapo komanda „Šilutė“ (D. Černeckytė, R. Špečkauskas, A. Musvydas, L. Gedvila, R. Ignašius, A. Kriščiūnas, A. Balčėnas). Antrą vietą, patyrusi tik vieną pralaimėjimą, iškovojo komanda „Mažoji Lietuva“ (R. Maciukevičienė, A. Jašinskas, S. Šeputis, V. Vytuvis, V. Šeputis, S. Mikutis, V.Liudas).  Trečia vieta atiteko komandai „Draugystė“ (R. Kutkaitė, E. Kuturys, G. Šarauskas, A. Gudavičius, M. Jakštas, R. Puodžiūnas, G. Stančaitis). Ketvirta liko komanda „Edvino smūgis“ (E. Kriščiūnas, R. Serapinas, D. Maciukevičius, V. Ratkevičius, V. Kasiliauskas, Z. Gaubys, D. Jurkšaitis). Varžybos buvo atkaklios, jose netrūko intrigos.

Turnyro dalyvius sveikino ir apdovanojimus turnyro nugalėtojams įteikė Pagėgių savivaldybės tarybos narys Remigijus Špečkauskas ir turnyro rėmėjas Linas Gedvila. Turnyrą organizavo – VšĮ „Sporto ir turizmo centras“.

Dalintis
Skip to content