Tauragės apskrities seniūnų sueigoje aptarta regionų plėtros politika

Spalio 28 d. Jurbarko rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje įvyko Tauragės apskrities seniūnų sueiga. Sveikinimo žodžius tarė LR seimo narys Ričardas Juška, Jurbarko rajono savivaldybės meras Skirmantas Mockevičius, Šilalės rajono savivaldybės mero pavaduotoja Lineta Dargienė, Pagėgių savivaldybės administracijos direktorė Dalija Irena Einikienė, Lietuvos savivaldybių seniūnų asociacijos prezidentas Rolandas Bružas.

Jurbarko rajono savivaldybės meras S. Mockevičius supažindino su regionų plėtros politika, akcentavo, kad labai svarbu sutarti ir priimti visiems tinkamus sprendimus.

Daugiausia dėmesio sueigoje sulaukė kraštietis Seimo narys Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto pirmininkas R. Juška. Jis atsakė jau į anksčiau jam pateiktus klausimus dėl seniūnų kadencijų, tiesioginių rinkimų, darbo užmokesčio bei kitus klausimus ir pakeitimus, kurie įsigalios kartu su naujuoju Vietos savivaldos įstatymu nuo 2023 m. balandžio mėn., o taip pat apie dabar svarstomus Valstybės tarnybos įstatymo pakeitimus.

Parengta pagal Lietuvos savivaldybių seniūnų asociacijos informaciją

Dalintis
Skip to content