Sveikino 100 metų sulaukusią pagėgiškę

Šios Kalėdos pagėgiškei Anelei Putienei ir jos artimiesiems buvo ypatingos – gruodžio 25-tą,  Šv. Kalėdų dieną, gerb. Anelei Putienei sukako 100 metų. Jubiliatė gyvena Pagėgiuose, sūnaus  Algirdo šeimoje, o šią neeilinę sukaktį pasitiko pačių artimiausių ir brangiausių žmonių apsuptyje.

Garbingo jubiliejaus proga jubiliatę sveikino Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius, Pagėgių seniūnijos seniūnas Dainius Maciukevičius, linkėjo stiprios sveikatos, kasdieninio džiaugsmo, artimųjų dėmesio ir šilumos. 

Gerb. A. Putienė į Pagėgių kraštą atvyko būdama iš Varėnos rajono, būdama dvidešimt dviejų metų. Čia ji ištekėjo, užaugino keturis sūnus. Šiuo metu džiaugiasi septyniais anūkais, dvylika proanūkių ir dviem proproanūkiais. Gyvenimas nelepino – nuo mažų dienų teko daug ir sunkiai dirbti, pergyventi karo ir pokario baisumus. Jubiliatė prisimena bemaž viską, dalijasi prisiminimais su artimaisiais. Sūnus Algirdas ir jo žmona Elena džiaugiasi, kad mamos sveikata gera, o  ir sulaukusi šimto metų nesunkiai  įveria siūlą į adatą, o įvėrusi siuva.

100
Dalintis
Skip to content