Lumpėnų seniūnijos gyventojams pristatyti nuveikti darbai

Lumpėnų seniūnijoje sausio 18 dieną vykusio susitikimo su Lumpėnų seniūnijos gyventojais metu Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius pristatė nuveiktus bei planuojamus darbus, Administracijos direktorė Dalija Irena Einikienė gyventojams pristatė savivaldybės biudžeto išlaidas pagal vykdomas funkcijas, taip pat buvo aptarti kiti gyventojams rūpimi klausimai.

Susitikime dalyvavo Pagėgių savivaldybės mero pavaduotoja Ligita Kazlauskienė, seniūnijos seniūnė Danguolė Mikelienė, Žemės ūkio, Strateginio planavimo ir investicijų, Architektūros ir kraštotvarkos skyrių vedėjai.

Lumpėnų seniūnijos gyventojai domėjosi seniūnijos kelių priežiūra ir tvarkymo darbais, susisiekimo gerinimo galimybėmis (papildomais maršrutais), slaugos ir priežiūros klausimais, taip pat pagalba bėgantiems nuo karo Ukrainos piliečiams ir kitais aktualiais klausimais.

Kiti numatyti susitikimai su seniūnijų gyventojais skelbiami Pagėgių savivaldybės interneto svetainėje www.pagegiai.lt ir savivaldybės Facebook paskyroje.

Dalintis
Skip to content