Prasideda Pagėgių krašto turizmo išteklių marketingo kampanija

Š. m. sausio 27-29 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vyks tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „ADVENTUR 2023“.

Pagėgių krašto turizmo išteklių marketingo kampanija gerai apgalvota ir tampriai siejama su Klaipėdos krašto prisijungimo prie Lietuvos 100-čio jubiliejumi. Parodos lankytojų Pagėgių krašto stende laukia ne tik standartinės marketingo kampanijos priemonės – leidiniai, vizualus informacinės  medžiagos pateikimas, atminimo dovanos, bet ir atrakcijos, skirtos Klaipėdos krašto prisijungimo prie Lietuvos 100-čio įprasminimui.

Prie marketingo kampanijos koncepcijos kūrimo ir įgyvendinimo prisidėjo: Pagėgių savivaldybės maro pavaduotoja Ligita Kazlauskienė, Pagėgių savivaldybės strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vyr. specialistė Ilona Drukteinienė, VšĮ ,,Pagėgių krašto turizmo ir verslo informacijos centras“ direktorė Ilona Meirė, Pagėgių savivaldybės Martyno Jankaus muziejaus direktorė Liudvika Burzdžiuvienė, Pagėgių savivaldybės kultūros centro direktorė Svetlana Jašinskienė.

Pagėgių krašto turizmo verslo atstovai taip pat liko neabejingi Klaipėdos krašto prisijungimo prie Lietuvos 100-čio įprasminimui: savo lėšomis pagamino reklaminių leidinių, o kaimo turizmo sodybos ,,Senasis Rambynas“ savininkai Aušrinė ir Ramūnas Čepai parengė ir išleido proginį žemėlapį turistams ,,Pajusk Prūsų Lietuvą. Pagėgių kraštas“.

VšĮ ,, Pagėgių krašto turizmo ir verslo informacijos centras“ informacija

Dalintis
Skip to content