Tradicinis tinklinio turnyras Pagėgių savivaldybės mero Vaido Bendaravičiaus taurei laimėti

100Vasario 16 dieną, minint Lietuvos valstybės atkūrimo dieną ir 100 – ąsias Klaipėdos krašto prisijungimo prie Lietuvos metines, Pagėgių savivaldybės Algimanto Mackaus gimnazijos sporto salėje įvyko tradicinis vyrų tinklinio turnyras Mero taurei laimėti. Šis vykstantis tinklinio turnyras yra reikšmingas Pagėgių savivaldybėje, vyksiantis jau nuo Nepriklausomybės laikų, tuomet ir apdovanojimai buvo – Nepriklausomybės taurei laimėti. Labai džiaugiamės, kad Savivaldybėje yra išlaikomos tokios tradicijos ir kiekvienais metais – Vasario 16 – ąją yra rengiamas šis turnyras – Mero taurei laimėti.

Varžybose dalyvavo penkios komandos (Pagėgių pasienio rinktinė, Mažoji Lietuva iš Šilutės, Stoniškių ir dvi komandos iš Pagėgių sporto mokyklos). Susirinko ir gausus būrys sirgalių.

Po įnirtingų kovų vietos pasiskirstė taip: 5 – ąją vietą iškovojo Pagėgių sporto mokyklos II-oji komanda pasivadinusi ,,Propagandistais“, 4 – ąją vietą po įnirtingos ir permainingos kovos iškovojo Stoniškių komanda, 3 – ąją vietą po atkaklios kovos pralaimėjus Šilutės ,,Mažoji Lietuva“ komandai 2:1 iškovojo Pagėgių sporto mokyklos I-oji komanda. 2 – ąją vietą iškovojo Šilutės ,,Mažoji Lietuva“ komanda, na o 1 – oji vieta atiteko visus susitikimus laimėjusiai „Pasieniečio“ komandai.

Komandos prizininkės buvo apdovanotos medaliais ir taurėmis, kurias įteikė Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius ir Pagėgių seniūnas Dainius Maciukevičius. Visoms komandoms buvo įteikti saldūs prizai. Tikimės, kad ateityje varžybose atsiras dar daugiau norinčių populiarinti tinklinį savivaldybėje.

Dalintis
Skip to content