Darbo rinkos diena Pagėgių seniūnijos gyventojams

Š. m. rugsėjo 20 d. Pagėgių savivaldybės kultūros centre įvyko Užimtumo tarnybos organizuojama Darbo rinkos diena Pagėgių seniūnijos gyventojams.

Darbo rinkos diena – tai Užimtumo tarnybos ir Pagėgių savivaldybės Užimtumo didinimo programa, kuria siekiama tarpinstitucinio bendradarbiavimo pagalba, didinti gyventojų užimtumą.

Pagėgių seniūnijoje organizuotame renginyje dalyvavo Užimtumo tarnybos Klaipėdos KAD patarėjas Virginus Andriušis, Užimtumo tarnybos Tauragės klientų aptarnavimo skyriaus vedėjas Juozas Bendikas, Užimtumo tarnybos Tauragės skyriaus paslaugų darbdaviams konsultantė Birutė Tutlienė, Užimtumo tarnybos Tauragės skyriaus vyriausioji specialistė Silva Macijauskienė,  Pagėgių seniūnijos seniūnė Irena Kentrienė, Tauragės apskrities Valstybinės mokesčių inspekcijos atstovė, Vilkyškių pieninės atstovė, Pagėgių savivaldybės vyriausioji specialistė  (atvejo vadybininkė) Ieva Černiauskienė. Juozas Bendikas kvietė susirinkusius būti aktyviais ir pasinaudoti jiems suteikta galimybe pabendrauti su darbdaviais, pasidomėti įdarbinimo galimybėmis, sužinoti kokios yra teikiamos paslaugos Užimtumo tarnyboje, o problemas, trukdančias užimtumui, spręsti savivaldos teikiamų paslaugų pagalba.  

Į renginį atvyko apie 35 darbo ieškančių asmenų iš seniūnijos. Po pristatymo nedirbantys asmenys turėjo galimybę pasikalbėti su atvykusių darbdavių atstovais dėl galimybės įsidarbinti, pasikonsultuoti su Užimtumo tarnybos konsultantais apie šiuo metu teikiamas jų paslaugas ir laisvas darbo vietas.

 

Dalintis
Skip to content