Moterų salės tinklinio antro turo apžvalga

Antrame Pagėgių savivaldybės moterų salės tinklinio ture varžybas pradėjo Tauragės sporto centro komanda su Pagėgių MSM-1 komanda. Varžybų pradžioje jautėsi merginų startinis jaudulys, bet pirmosios su jauduliu susitvarkė pagėgiškės, gerai prisiėmė kamuolius, sėkmingai atakavo ir pelnytai laimėjo pirmą setą 25-18. Antrame sete Tauragės sporto centro merginos atsigavo ir kova vyko taškas į tašką. Seto pabaigoje, esant lygiam rezultatui, puikiai sužaidžia Eva Merkelytė, pakeldama kamuolius į antrą liniją, kur paskutines atakas gerai užbaigė Rugilė Mockutė. 25-23 laimimas antras setas, o rungtynes – 2-0 pagėgiškių naudai.

Antros varžybos vyko tarp Pagėgių MSM-2 ir Tauragės sporto centro. Gera proga pasitikrinti jaunimą. Komandų treneriai į aikštelę išleido mažai patirties turinčias tinklininkes. Buvo visko, gerų ir blogų dalykų, bet laimėjo Pagėgių MSM-2 komanda.

Trečios varžybos tarp Pagėgių bendruomenės ir Tauragės sporto centro komandų. Bendruomenės merginos demonstravo stabilumą, gerus padavimus, gerą gynybą, puikiai atakavo ir rungtynes laimėjo 2-0.

Š.m. balandžio 11 d. 17.00 val. susitiks Pagėgių bendruomenė ir Pagėgių MSM-1. Nuo 18.00 val. Pagėgių MSM-2 – Pagėgių bendruomenė.

Laukiame visų!

Pagėgių MSM suaugusiųjų sporto veiklos koordinatorius Dainius Maciukevičius

Dalintis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Skip to content