PROJEKTO „BENDRADARBIAVIMO STIPRINIMAS TVARAUS GAMTOS IŠTEKLIŲ VALDYMO SRITYJE“ DARBINIS SUSITIKIMAS

Š. m. balandžio 20 d. Punsko valsčiuje, Lenkijos Respublika, vyko darbinis susitikimas projekto „Bendradarbiavimo stiprinimas tvaraus gamtos išteklių valdymo srityje“ veiklų įgyvendinimui aptarti.

Pagrindinis projekto vykdytojas yra Pagėgių savivaldybės administracija. Į susitikimą su projekto partnerio Punsko valsčiaus darbuotojomis aptarti būsimus projekto pirkimus, biudžeto panaudojimą, bendros metodologijos rengimo užduotis vyko Pagėgių savivaldybės Strateginės plėtros ir investicijų skyriaus vedėjo pavaduotoja Loreta Razutienė, Buhalterinės apskaitos skyriaus vedėja Zita Stanišauskienė, Bendrojo skyriaus vedėja Dalia Šėperienė ir strateginės plėtros ir investicijų skyriaus vyriausioji specialistė Vika Buivydienė.

Pagal projekto veiklas birželio mėnesį Pagėgiuose numatyta nemažai projekto renginių. Susitikimo metu darbo grupė apžvelgė organizacinius aspektus dėl birželio mėnesį vyksiančios jaunimo stovyklos Pagėgiuose ir rugpjūčio mėnesį vyksiančios meno stovyklos Punske. Birželį be jaunimo stovyklos numatyti ir rengiamos aplinkosauginės metodologijos pristatymo ir aptarimo renginiai.

Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus informacija

Dalintis
Skip to content