NUSPRĘSTA SUSIVIENYTI IR KARTU ĮGYVENDINTI TAURAGĖS REGIONO TURIZMO PLĖTROS IDĖJAS

Lapkričio 5 d. Raudonės pilyje (Raudonės mst., Jurbarko raj.) vyko VšĮ Centrinės projektų valdymo agentūros ekspertų Gedimino Česonio ir Romualdo Stankaičio organizuotas darbo grupės susitikimas, kuriame aptarti pilotinio projekto „Tauragė+“ turizmo plėtros prioritetai ir jų įgyvendinimo veiksmai Tauragės regione. Turizmo plėtra yra viena iš sudedamųjų rengiamos „Tauragė+“ funkcinės zonos plėtros strategijos dalių.

Susitikime dalyvavo Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius, mero pavaduotoja Ligita Kazlauskienė, administracijos direktorė Jūratė Mažutienė, Pagėgių savivaldybės įstaigų vadovai bei verslo atstovai, taip pat kitų Tauragės regiono (Tauragės, Šilalės, Jurbarko) savivaldybių administracijų ir įstaigų, saugomų teritorijų direkcijų, verslo, mokymo įstaigų, žiniasklaidos atstovai.

Renginio dalyviams pristatyti ankstesnės diskusijos rezultatai, kitų savivaldybių bendradarbiavimo patirtis. Dalyviai darbo grupėse metu nutarė, kad  tik bendradarbiaujant tarpusavyje ir suvienijus visų keturių savivaldybių turizmo paslaugas, galima pasiekti gerų rezultatų bei pritraukti daugiau lankytojų į savo regioną.

Kitas susitikimas planuojamas š.m. gruodžio mėnesį. Į susitikimus yra kviečiami savivaldybių institucijų atstovai, socialiniai partneriai, bendruomenių atstovai ir visi, kurie nėra abejingi Tauragės regiono savivaldybių plėtrai.

Dalintis
Skip to content