Aptarta įvykusi miesto šventė, padėkota komandai už darbą

Rugsėjo 15 dieną Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius, mero pavaduotojas Edgaras Kuturys, administracijos direktorius Virginijus Komskis ir administracijos direktoriaus pavaduotojas Eugenijus Dargužas susitiko aptarti savaitgalį praėjusios Pagėgių miesto šventės aktualijų.

Į pasitarimą taip pat buvo pakviesti Pagėgių kultūros centro direktorius Sigitas Kancevyčius, Pagėgių savivaldybės švietimo, kultūros, sporto ir civilinės metrikacijos skyriaus vedėja Virginija Sirvidienė, Pagėgių savivaldybės seniūnijos seniūnas Dainius Maciukevičius, viešosios įstaigos ,,Sporto ir turizmo centras“ administratorius Remigijus Špečkauskas.

Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius padėkojo susirinkusiems už kiekvieno indėlį į sklandžiai praėjusios ir daug gerų atsiliepimų sulaukusios miesto šventės. Buvo aptarti klausimai apie kitų metų miesto šventę, diskutuota kokių papildomų veiklų būtų galima įtraukti, kas būtų įdomu pagėgiškiams ir šventės svečiams.

Padėkos raštai ir dovanos įteiktos Pagėgių kultūros centro direktoriui Sigitui Kancevyčiui, Pagėgių savivaldybės seniūnijos seniūnui Dainiui Maciukevičiui ir VšĮ ,,Sporto ir turizmo centras“ administratoriui Remigijui Špečkauskui.

Dalintis
Skip to content